The Time is Now

Klimaatverandering en de gevolgen voor business en business education

17 december 2019
Opinie

Onlangs is in Ambition, het maandelijkse magazine van de Association of MBAs (AMBA), een bijdrage van Remko Renes (Nyenrode Business Universiteit) verschenen als onderdeel van een hoofdartikel over klimaatverandering en de gevolgen voor business en business education.

Het hoofdartikel gaat in op de wijze waarop business schools kunnen bijdragen aan het voorkomen van een wereldwijde klimaatcatastrofe. Onderzoekers van business schools uit Denemarken, Zuid-Afrika, Zweden en Nyenrode Business Universiteit uit Nederland bespreken de uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst.


Lees de bijdrage van Remko Renes in Ambition.
Lees de gehele cover story in Ambition.
Lees het onderzoek waarop de bijdrage van Remko Renes is gebaseerd.


Referentie: Scholten, R., Lambooy, T., Renes, R., et al. (2019). The Impact of Climate Change in the Valuation of Production Assets via the IFRS Framework . Accounting, Economics, and Law: A Convivium, 0(0), pp. -. Retrieved 27 Aug. 2019, from doi:10.1515/ael-2018-0032



Bron: nieuwsbrief Nyenrode Corporate Governance Instituut, december 2019.

Artikelen en columns gepubliceerd op de website en in de nieuwsbrief van het NCGI weerspiegelen niet per definitie een algemene visie van het NCGI, maar worden door auteurs op persoonlijke titel geschreven. Reageren kan via ncgi@nyenrode.nl.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.