De MBA's van Nyenrode

Ontwikkel je talent en haal het beste uit jezelf. Durf anders te denken, neem afstand en leer om vanuit nieuwe perspectieven te kijken naar complexe uitdagingen van je organisatie.

Deeltijd, voltijd of modulair? Kies de MBA die bij jou past

De MBA's van Nyenrode zijn zo ontworpen dat er altijd één aansluit bij jouw persoonlijke situatie en professionele doelen. Wij bieden drie vormen aan; de Executive MBA, de Fulltime MBA en de Modulair Executive MBA. Bij de Modulair Executive MBA kies je uit drie specialisaties: Business & IT, Business & Sustainable Transitions en Public & Private.

Vergelijk hier in een compact overzicht de MBA's met elkaar. Of download direct één van de brochures voor meer informatie.

Download hier de brochure

De MBA-opleidingen van Nyenrode

Gevonden: 4 opleidingen
EMBA 30-10-2017-2 Executive MBA

Executive MBA

Deeltijd | Engels | mei 2024
2-jarige deeltijd Executive MBA, gericht op jouw leiderschapsrol bij de uitdagingen van de toekomst met focus op persoonlijk leiderschap.
Executive MBA banner image 3 Modulair Executive MBA in Business & IT

Modulair Executive MBA in Business & IT

Deeltijd | Engels | Voorjaar & najaar
In de Modulair Executive MBA in Business & IT ligt de focus op technologie als driver van jouw business.
EMBA Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Deeltijd | Nederlands | Voorjaar & najaar
In de Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions ligt de focus op transities die gaande zijn rondom duurzaamheid.
Executive MBA banner image 2 Modulair Executive MBA in Public & Private

Modulair Executive MBA in Public & Private

Deeltijd | Nederlands | Voorjaar & najaar
In de Publieke & Private MBA sla je de brug tussen publiek en privaat met een focus op het overbruggen van cultuurverschillen.

Een MBA-opleiding bij Nyenrode is meer dan kennis en een titel. Het is een reis waarin je jouw persoonlijke leiderschap en ondernemerschap ontdekt. Nyenrode’s unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling stelt jou in staat om wat je leert direct toe te passen in de praktijk.

De Executive MBA van Nyenrode is een tweejarige MBA in deeltijd die je volgt naast je baan. Deze MBA-opleiding bestaat uit intensieve modules van vijf tot zes dagen met een groep gelijkgestemde deelnemers. Je volgt acht modules op de Nyenrode-campus in Breukelen en vier modules in het buitenland. 

Met de Modulair Executive MBA bepaal jij zelf het tempo. Met focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire MBA sterk marktgedreven. Je bepaalt zelf ook de volgorde van de modules die je volgt. Je studeert dus wanneer het jou uitkomt aan onderwerpen die het beste aansluiten bij jouw werk en ambities.

De Fulltime MBA van Nyenrode is een voltijdsprogramma van één jaar. De colleges vinden plaats in het centrum van Amsterdam. Onderdeel van de MBA-opleiding zijn tweedaagse bezoeken aan Europese steden als Praag, Bologna, Madrid, Kopenhagen en Valencia: perfect om jezelf onder te dompelen in het Europese bedrijfsleven en je carrière een kick-start te geven.

Locaties MBA's

Het programma van de Executive MBA en Modulair Executive MBA vindt onder andere plaats op een historisch landgoed met een dertiende-eeuws kasteel in Breukelen. Op deze plek ligt de nadruk op het belang van samen leven, samen werken en netwerken voor de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders.

De Fulltime MBA volg je op onze historische locatie 'De Vijf Keizers' aan de Keizersgracht in Amsterdam. Deze bijzondere locatie stimuleert de verbinding tussen bedrijfsleven en de academische wereld en draagt bij aan onze nationale en internationale ambities. 

Deelnemers en alumni over de MBA's van Nyenrode

Lourens Keers

Alumnus Executive MBA
De Executive MBA heeft mij verrijkt in mijn rol als medewerker, entrepreneur en als persoon.
Meggi Schuiling-Otten

Meggi Schuiling-Otten

Alumna Modulair Executive MBA
Het goede van de Modulair Executive MBA is dat je in aanraking komt met verschillende vakgebieden en zicht krijgt op de nieuwste trends.
Stephan Garcia_DST_Track Business & IT

Stephen Garcia

Participant Modular Executive MBA in Business & IT
Ik heb al veel waardevolle lessen gehad bij Nyenrode. Jezelf kwetsbaar durven opstellen en het risico te nemen om te falen is daar één van.

Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden? Neem dan contact op met onze adviseurs:

Executive MBA

Lisette Stok

Lisette Stok

Programma-adviseur

Modulair MBA

Annemarie Hazeu

Programma-adviseur

Fulltime MBA

Nyenrode MBA Programma Adviseur Carola Paulusma

Carola Paulusma

Programma-adviseur