De MBA's van Nyenrode

Ontwikkel je persoonlijk en professioneel met een van onze MBA's

Kies de MBA die bij jou past

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Een MBA bij Nyenrode is meer dan academische kennis en een titel. Het is een reis waarin je je persoonlijke leiderschap en ondernemerschap ontdekt. Nyenrode’s unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling stelt jou in staat om wat je leert direct toe te passen in de praktijk van jouw organisatie. Sta je aan het begin van je carrière, wil je de volgende stap maken of ben je op zoek naar verdieping of verbreding in jouw vakgebied? De MBA's van Nyenrode zijn zo ontworpen dat het altijd past bij jouw persoonlijke situatie en professionele doelen. Kies daarom de MBA die het beste bij jou past: deeltijd, voltijd of modulair.

Locaties

De Full-time MBA is gevestigd in het historische 'De Vijf Keizers' aan de Keizersgracht in het hart van Amsterdam. Deze bijzondere locatie stimuleert de verbinding tussen bedrijfsleven en de academische wereld en draagt bij aan onze nationale en internationale ambities. 

Het programma van de Executive MBA en Modulair Executive MBA vindt onder andere plaats op een historisch landgoed met een dertiende-eeuws kasteel in Breukelen. Op deze plek ligt de nadruk op het belang van samen leven, samen werken en netwerken voor de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders.

 Vergelijk hier in een compact overzicht de drie programma's met elkaar.

Download hier de brochure

Deeltijd, voltijd of modulair? Kies een MBA die bij je past!

Gevonden: 3 opleidingen
EMBA 30-10-2017-2 Executive MBA

Executive MBA

Deeltijd | Engels | 16-5-2021
2-jarige deeltijd executive MBA in modules van 1 week, gericht op jouw leiderschapsrol bij de uitdagingen van de toekomst.
FTMBA Main Image Fulltime MBA

Fulltime MBA

Voltijd | Engels | 10-9-2021
Fulltime MBA van 1 jaar in Amsterdam met focus op Europese bedrijfsleven en jouw persoonlijk leiderschap.
Alumni event 31 mei-11 Modulair Executive MBA

Modulair Executive MBA

Deeltijd | Engels | Voorjaar & najaar
Flexibele deeltijd executive MBA gericht op jouw leiderschapsrol bij de uitdagingen van de toekomst. Jij bepaalt zelf het tempo en stelt zelf jouw MBA samen.

Lourens Keers

Lourens Keers

Alumnus Executive MBA
De Executive MBA bracht me van boardroom meetings in Beijing naar samenwerkingen met entrepreneurs in Capetown.
Nyenrode Full-time MBA

Mariana Moroni

Adyen - Product Marketing Manager
De kracht van Nyenrode’s Fulltime MBA is de interactie met senior manager en CEO’s van internationale bedrijven in diverse sectoren.
Meggi Schuiling-Otten

Meggi Schuiling-Otten

Alumna Modulair Executive MBA
Het goede van de Modulair Executive MBA is dat je in aanraking komt met verschillende vakgebieden en zicht krijgt op de nieuwste trends.

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met een van onze adviseurs:

Executive MBA

Fulltime MBA