De MBA's van Nyenrode

Ontwikkel je talent en haal het beste uit jezelf. Durf anders te denken, neem afstand en leer om vanuit nieuwe perspectieven te kijken naar complexe uitdagingen van je organisatie.

Creëer duurzame meerwaarde voor jezelf en je organisatie

Een MBA-opleiding bij Nyenrode is meer dan kennis en een titel. Het is een reis waarin je jouw persoonlijke leiderschap en ondernemerschap ontdekt. Nyenrode’s unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling stelt jou in staat om wat je leert direct toe te passen in de praktijk.

Deeltijd, voltijd of modulair? Kies de MBA die bij jou past

Wij bieden drie MBA's aan; de Executive MBA, de Fulltime MBA en de Modulair Executive MBA. De MBA's zijn zo ontworpen dat er altijd één aansluit bij jouw persoonlijke situatie en professionele doelen. Vergelijk hier in een compact overzicht de MBA's met elkaar. Of download direct één van de brochures voor meer informatie.

Download hier de brochure

De MBA-opleidingen van Nyenrode

Gevonden: 5 opleidingen
EMBA 30-10-2017-2 Executive MBA

Executive MBA

Deeltijd | Engels | 16-5-2021
2-jarige deeltijd executive MBA in modules van 1 week, gericht op jouw leiderschapsrol bij de uitdagingen van de toekomst.
FTMBA Main Image Fulltime MBA

Fulltime MBA

Voltijd | Engels | 9-9-2021
Fulltime MBA van 1 jaar in Amsterdam met focus op Europese bedrijfsleven en jouw persoonlijk leiderschap.
Executive MBA banner image 3 Modulair Executive MBA in Business & IT

Modulair Executive MBA in Business & IT

Deeltijd | Engels | Voorjaar & najaar
In de Modulair Executive MBA in Business & IT ligt de focus op technologie als driver van jouw business. Je doet nieuwe vakkennis op, werkt aan goede samenwerking, en weet hoe je jouw organisatie inricht op continue technologische verandering. Dat alles in een flexibele setting.
Executive MBA banner image Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions

Deeltijd | Engels | Voorjaar & najaar
Met de Modulair Executive MBA in Business & Sustainable Transitions ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden en groei je verder in de materie van bedrijfskunde en management. Wil jij de industrie op een duurzame wijze verder ontwikkelen? Dan is dit de opleiding voor jou. Ga voor de MBA-titel of volg een of meer modules voor een upgrade van jouw kennis.
Executive MBA banner image 2 Modulair Executive MBA in Public & Private

Modulair Executive MBA in Public & Private

Deeltijd | Nederlands | Voorjaar & najaar
In de Publieke & Private MBA sla je de brug tussen publiek en privaat met een focus op het overbruggen van cultuurverschillen. Zo ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en ontwikkel je je persoonlijk tot een nog betere verbinder.

Welke MBA past bij jouw situatie en ambities?

De Executive MBA van Nyenrode is een tweejarige MBA in deeltijd die je volgt naast je baan. Deze MBA-opleiding bestaat uit intensieve modules van een week met een groep gelijkgestemde deelnemers. Je volgt zeven modules op de Nyenrode-campus in Breukelen en drie modules in het buitenland. 

Met de Modulair Executive MBA bepaal jij zelf het tempo. Met focus op een specifieke sector zijn de modules van deze modulaire MBA sterk marktgedreven. Je bepaalt zelf ook de volgorde van de modules die je volgt. Je studeert dus wanneer het jou uitkomt aan onderwerpen die het beste aansluiten bij jouw werk en ambities.

De Fulltime MBA van Nyenrode is een voltijdsprogramma van één jaar. De colleges vinden plaats in het centrum van Amsterdam. Onderdeel van de MBA-opleiding zijn tweedaagse bezoeken aan Europese steden als Praag, Bologna, Madrid, Kopenhagen en Valencia: perfect om jezelf onder te dompelen in het Europese bedrijfsleven en je carrière een kick-start te geven.

Locaties MBA's

De Fulltime MBA volg je op onze historische locatie 'De Vijf Keizers' aan de Keizersgracht in Amsterdam. Deze bijzondere locatie stimuleert de verbinding tussen bedrijfsleven en de academische wereld en draagt bij aan onze nationale en internationale ambities. 

Het programma van de Executive MBA en Modulair Executive MBA vindt onder andere plaats op een historisch landgoed met een dertiende-eeuws kasteel in Breukelen. Op deze plek ligt de nadruk op het belang van samen leven, samen werken en netwerken voor de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders.


Deelnemers en alumni over de MBA's van Nyenrode

Lourens Keers

Lourens Keers

Alumnus Executive MBA
De Executive MBA bracht me van boardroom meetings in Beijing naar samenwerkingen met entrepreneurs in Capetown.
Nyenrode Full-time MBA

Mariana Moroni

Alumna Fulltime MBA
De kracht van Nyenrode’s Fulltime MBA is de interactie met senior manager en CEO’s van internationale bedrijven in diverse sectoren.
Meggi Schuiling-Otten

Meggi Schuiling-Otten

Alumna Modulair Executive MBA
Het goede van de Modulair Executive MBA is dat je in aanraking komt met verschillende vakgebieden en zicht krijgt op de nieuwste trends.

Stephen Garcia

Deelnemer Modulair Executive MBA in Business & IT
Ik heb al veel waardevolle lessen gehad bij Nyenrode. Jezelf kwetsbaar durven opstellen en het risico te nemen om te falen is daar één van.

Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden? Neem dan contact op met onze adviseurs:

Executive MBA

Fulltime MBA