Effectief communiceren in gesprek en tekst | P.O. Assurance

Breukelen
11 maart 2024
3 dagen
9.30 - 16.30 uur (tijden onder voorbehoud)
Nederlands
€1790,-

In deze module gaan we aan de slag met authentiek en professioneel communiceren, in gesprekken én in geschreven teksten. Je werkt in deze module samen met anderen aan opdrachten, je doet spreek- en schrijfoefeningen en krijgt theoretische kaders en concepten aangereikt. Zo versterk je je professionele communicatie en interactie. Hierdoor kan je meer bereiken in de samenwerking met anderen, efficiënter communiceren en meer invloed uitoefenen op gesprekspartners.

Data 3-daagse training voorjaar: maandag 11 maart, maandag 25 maart en maandag 8 april 2024.

Extra dagdeel Intervisiegesprekken (3 uur), zie de tab studieopzet voor informatie: maandag 22 april 2024.

Klik hier om je aan te melden

Alle trainingen vinden in een fysieke setting op Nyenrode Breukelen plaats. Mocht een training in fysieke vorm toch niet mogelijk blijken, dan worden de deelnemers daarvan op de hoogte gebracht.

De vermelde tarieven zijn onder voorbehoud van periodieke wijzigingen (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven).

Trainers

Margit Sleeuwenhoek

Sinds Margit met mensen in contact is, verwondert zij zich en interesseert zij zich voor het gedrag en de onderliggende, achterblijvende, onderdrukte en manifeste zaken die daarbij horen. Margit is coach, trainer, opleider en gastdocent in verscheidene organisaties, waaronder Nyenrode. Zij geeft regelmatig teamcoachings en werkt telkens weer met zowel fascinatie als plezier. Als oprichter en directeur van Perpetuum Mobile werkt zij het liefst op basis van de Transactionele analyse. Het biedt haar kaders, concepten en inzichten waardoor zij zich in haar werk als trainer en coach kan richten op de essentiële zaken in plaats van op de symptomen. Zij is altijd weer geboeid door mensen die in een leer- en/of veranderingsproces zitten, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Margit werkt behoorlijk confronterend, wat men meestal waardeert. Een hoge transferwaarde naar de dagelijkse werkzaamheden vindt zij van belang.

 

Michiel Boswinkel

Sinds 1990 helpt Michiel Boswinkel professionals bij het schrijven van teksten. Hun teksten worden daar beter van, vaak korter en meestal kost het schrijven van een volgende tekst na Michiels hulp minder moeite en frustratie.  Na zijn studie Nederlands/ argumentatietheorie aan de UvA doceerde hij aan de Hogere Krijgsschool, later Defensie Leergangen. Na vijf jaar stapte hij over naar de training-en-advieswereld: eerst bij Boertien en partners, aansluitend veertien jaar bij Vergouwen Overduin. Vanuit die bureaus ontwikkelde en verzorgde Michiel trainingen en coachings voor professionals uit vele vakgebieden: ingenieurs, consultants, accountants, ambtenaren en toezichthouders. Sinds 2012 is hij in vaste dienst bij De Nederlandsche Bank, als schrijf- en presentatiecoach. Twee boeken over schrijvende professionals schreef hij: Overtuigen op 1 A4 (2007), samen met Joep Jaspers en Rapportbestrijding! (2010).

Klik hier om je aan te melden

Intervisiegesprekken

In deze driedaagse training is een dagdeel Intervisie geïntegreerd. Trainees die geen vrijstelling voor het trainingsprogramma hebben ontvangen, en dus minimaal 3 trainingsdagen per jaar moeten volgen, mogen de Intervisiegesprekken integreren in het trainingsprogramma. Dit mag tot een maximum van één dagdeel per jaar. Na de driedaagse bieden we dan ook nog een Intervisiebijeenkomst aan met als thema schriftelijke communicatie. Wanneer je zowel de driedaagse training Effectief Communiceren als dit extra dagdeel Intervisie volgt, ontvang je van ons naast het certificaat voor de drie trainingsdagen tevens een certificaat voor behalen van Intervisiegesprekken.

Klik hier om je aan te melden