Projectmanagement | P.O. Assurance

Breukelen
18 oktober 2023
3 dagen
9.30 - 16.30 uur (tijden onder voorbehoud)
Nederlands
€ 1790,-

De accountant van vandaag is druk: verschillende klanten, deadlines en een hoge werkdruk. Dit maakt het een uitdaging om op een goede manier een audit uit te voeren. Onrealistische planningen, multitasken, de juiste prioriteiten stellen en goede communicatie zijn een aantal van de belangrijkste uitdagingen die accountants tegenkomen.

Het vakgebied projectmanagement biedt een groot scala aan hulpmiddelen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. In de 3-daagse training Projectmanagement krijg je diverse tools aangereikt die jou in staat stellen om tijd te besparen, prioriteiten te stellen, effectief te communiceren en, met jouw team, de kwaliteit voor de klant te vergroten. In deze training krijg je verschillende technieken aangereikt die helpen bij het uitvoeren van de projecten binnen jouw functie als accountant. Met behulp van deze training, die specifiek wordt toegespitst op jouw eigen situatie, ben je in staat om de audit op een effectievere en efficiëntere manier uit te voeren.

Data 3-daagse training: woensdag 18 oktober, woensdag 1 november en woensdag 15 november 2023.

Extra data: woensdag 8 mei, woensdag 22 mei en woensdag 5 juni 2024.

Klik hier om je aan te melden

Alle trainingen vinden in een fysieke setting op Nyenrode Breukelen plaats. Mocht een training in fysieke vorm toch niet mogelijk blijken, dan worden de deelnemers daarvan op de hoogte gebracht.

De vermelde tarieven zijn onder voorbehoud van periodieke wijzigingen (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven)

Trainers

Jan Dirk Hogendoorn
Projectmanagement coach en trainer
Jan Dirk Hogendoorn is een projectmanagement coach en trainer met meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied. Naast ervaring met de meer traditionelere manieren van werken, is Jan Dirk de laatste jaren veel bezig met LEAN en Agile technieken binnen het vak projectmanagement. De combinatie van deze verschillende perspectieven maakt samen een mooie mix om projecten en teams op de best mogelijke manier te begeleiden.

Drs. Roderik Meeder RA

Roderik Meeder is accountant en heeft een brede ervaring. Naast een aantal jaren openbaar accountant is hij al ruime tijd werkzaam als accountants in business. Hierbij heeft hij naast commerciële heeft hij ook als Chief Financial Officer gewerkt. De laatste jaren coördineert hij de productie van het halfjaar en jaarverslag van de Rabobank. Hierbij werkt hij nauw samen met de openbaar accountant. Naast deze werkzaamheden is Roderik actief geweest bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en heeft hij een brede docent ervaring. De laatste jaren verschillende vakken bij Nyenrode waarbij het zwaarte punt bij de praktijkopleiding voor accountants ligt. Roderik is zelf ook green belt en gelooft in het zo praktisch mogelijk maken van de theorie, zodat het er in de praktijk effectiever en efficiënter kan worden gewerkt. Projectmanagement ziet hij dan ook als een gewenste innovatie voor het accountantsberoep, wat hij zelf ook dagelijks toepast.

Klik hier om je aan te melden

Opzet en resultaat

De training bestaat uit drie onderdelen. In het eerste deel krijg je een overzicht aangereikt van verschillende achtergronden die een grote invloed hebben op projectmanagement als vak; we kijken bijvoorbeeld naar bekende methodieken als Prince2 en IPMA, als ook naar invloeden vanuit het Agile gedachtegoed en de LEAN principes. In deel 2 worden verschillende tools en technieken aangeboden die aansluiten bij de competenties die vereist zijn voor de functie van accountant. Ten slotte kan je een aantal tools en technieken zelf kiezen, waarvan jij vindt dat ze goed passen bij jouw praktijk. Wat je leert in deze training kan je de volgende dag direct toepassen in jouw werkomgeving.

Klik hier om je aan te melden