Spreken met impact | P.O. Assurance

Breukelen
12 oktober 2023
3 dagen
Tijd: 14.00 - 21.00 uur
Nederlands
€ 1790,-

Veel mensen denken dat iemand overtuigen betekent dat je een verhaal goed neerzet. En dat is ook belangrijk. Maar de sleutel om te kunnen spreken met impact en anderen te overtuigen is de logica van je publiek doorzien en daar jouw presentatie op af te stemmen. Op een ontspannen en geloofwaardige manier.

Hoe dat precies voor jou werkt in de dagelijkse beroepspraktijk leer je in de 3-daagse training ‘Spreken met Impact’. Je gaat veel oefenen met voor jou herkenbare situaties en je krijgt direct persoonlijke feedback.

JE KRIJGT ANTWOORDEN OP VRAGEN ZOALS

  • Wat kan jij doen om met meer impact te spreken?
  • Welke bezwaren heeft jouw publiek en hoe speel je daar op in?
  • Hoe sta je stevig en kom je ontspannen over terwijl je dat misschien niet bent?
  • Hoe leg je iets ingewikkelds op een simpele manier uit zodat de ander je goed kan volgen?

Data 3-daagse training 2023: donderdag 12 oktober, donderdag 26 oktober en donderdag 9 november.

Data 3-daagse training 2024: woensdag 9 oktober, woensdag 23 oktober en woensdag 6 november.

Klik hier om je aan te melden

Alle trainingen vinden in een fysieke setting op Nyenrode Breukelen plaats. Mocht een training in fysieke vorm toch niet mogelijk blijken, dan worden de deelnemers daarvan op de hoogte gebracht.

De vermelde tarieven zijn onder voorbehoud van periodieke wijzigingen (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven).

Trainers

Drs. Margreeth Kloppenburg

Margreeth Kloppenburg heeft ruim 25 jaar ervaring als gedragstrainer van professionals en spreker voor grote groepen. Margreeth is betrokken bij onderwijsvernieuwingen binnen het accountancycurriculum bij o.a. Hogeschool Utrecht en Nyenrode Business Universiteit. Ze is bestuurslid bij Stichting Beroepseer en lid van de Adviescommissie cultuur, ethiek en gedrag van de NBA. Ze is auteur en redacteur van de essaybundel ‘Artikel 5, de beroepseer van de accountant’ die december 2017 verscheen. Ze is de vaste columniste van het vakblad Accountant en schrijft artikelen en series over integriteit.

Ze gelooft in de relevantie van het werk van de accountant voor de samenleving en zet zich daarom in tijdens de training om jou als toekomstig accountant te helpen met meer impact te spreken en je rug recht te houden.

Drs. Roderik Meeder RA

Roderik Meeder heeft ruim 25 jaar ervaring als accountant, zowel als openbaar accountant als accountant in business. Daarnaast houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van het accountantsvak. Ook heeft hij ruime ervaring als docent Financial Accounting. Als lid van de stuurgroep heeft Roderik de nieuwe eindtermen voor de accountancy-opleidingen vormgegeven. Sinds 2008 is hij betrokken bij de NBA waar hij in het algemeen bestuur zat. Samen met verschillende mensen van de NBA heeft hij het ethiekprogramma voor de accountants in business vorm gegeven. Op dit moment is hij voorzitter van de Adviescommissie cultuur, ethiek en gedrag van de NBA. Roderik is manager Group Reporting bij de Rabobank en coördineert daar de werkzaamheden voor het jaarverslag en interim verslag van de Rabobank. In dat kader heeft hij dagelijks met interne en externe accountants te maken en kent de praktijk van de vraagstukken die in deze training centraal staan.

Klik hier om je aan te melden

Opzet en resultaat

De training wordt gegeven door twee ervaren trainers: een ervaren gedragstrainer op het gebied van overtuigend schrijven en spreken en een accountant uit de beroepspraktijk. Deze combinatie van kennis en ervaring maakt dat de training echt toepasbaar is op jouw werksituatie. Je werkt in een groep van gemotiveerde collega’s die net als jij in de dagelijkse praktijk met meer impact willen spreken en overtuigen. Tijdens de training worden dagelijkse situaties besproken waarin je als accountant moet spreken met impact en krijg je tools en tips die je de volgende werkdag meteen toepast.

Klik hier om je aan te melden