Onze accountancy opleidingen

Nyenrode biedt vijf deeltijd accountancy opleidingen aan op universitair niveau, waarvan één Engelstalig programma voor internationals die bij een Nederlands accountantskantoor werken. Ontdek welk traject past bij jouw achtergrond en ambities.

Accountancy studeren op Nyenrode  | English

Bij Nyenrode ontwikkel je een professionele beroepshouding en het vermogen om jezelf en de belangen van de klant kritisch te beoordelen. Stevige academische basiskennis is daarbij belangrijk, maar niet voldoende. Daarom zijn thema's als leiderschap, ESG, data science, communicatieve vaardigheden en ethiek ook onderdeel van onze accountancy opleidingen.

Werken én studeren: deeltijdopleidingen

Bij onze accountantsopleidingen combineer je je studie met werk bij een accountancykantoor. Je volgt de opleiding in kleine groepen op een locatie naar keuze. Wij kunnen je helpen met het vinden van goede werkgevers en bieden diverse studieroutes aan tot Register Accountant, Controller of Tax specialist. 

Vraag direct een brochure aan

Vraag gerust meerdere brochures aan als je opleidingen wilt vergelijken.

Accountancy opleidingen

Bachelor in Accountancy Nyenrode Business Universiteit Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 26 augustus 2024
Start je carrière als dé accountant van de toekomst met de enige deeltijd Bachelor in Accountancy van Nederland. Kies voor de combinatie van studeren en werken en haal het maximale uit jezelf.
IPM (Instroomprogramma) Post-Master RA

(Instroomprogramma) Post-Master RA

Deeltijd | Nederlands | half augustus 2024
Het (Instroomprogramma) Post-Master RA is een flexibele deeltijdopleiding tot registeraccountant (RA). Je krijgt een persoonlijk studieplan op basis van jouw vooropleiding(en) en volgt de studie naast je werk. Om te starten heb je een MSc-diploma nodig in een financiële, economische of bedrijfskundige richting.
Accountancy 2018 25-05-2018 LR-10 Praktijkopleiding Assurance

Praktijkopleiding Assurance

Deeltijd | Nederlands | Flexibele startmomenten
De Praktijkopleiding Assurance kan je parallel volgen aan je theoretische opleiding RA en je werk. De praktijkopleiding is verplicht voor het behalen van het accountantsexamen.
Heb je interesse in de Engelstalige (Pre-) Master in Accountancy? Kijk dan snel hier.