Blended learning programma's

Blended learning is een leeroplossing waarbij we online leren combineren met klassikale bijeenkomsten. Deze vorm van onderwijs biedt jou het beste van twee werelden. Het online gedeelte maakt dat je op ieder moment en in jouw tempo op kan doen. Daarnaast heb je 24 uur per dag toegang tot de content. De sessies op Nyenrode Business Universiteit zorgen ervoor dat je, samen met vakgenoten en de docent, de verdieping opzoekt.

Nyenrode’s blended courses zijn speciaal ontwikkeld voor drukke professionals die kennis willen opdoen in korte tijd. De combinatie van online leren en de contacturen op Nyenrode Business Universiteit is maakt dat jij op een zo efficiënt mogelijk manier kan leren.

Wil je meer weten over blended learning? Of weten wat de mogelijkheden zijn voor maatwerk hierin? Neem contact op met programma-manager Natasja Derwort via n.derwort@nyenrode.nl.

Onlangs heeft de eerste blended class: Agile Managen plaatsgevonden. Kijk de video voor een impressie.

Opleidingen

Gevonden: 1 opleidingen
Executive Education 3 Blended class: Superbrein

Blended class: Superbrein

< 10 dagen | Nederlands | 28 november 2018
Als kenniswerker zijn je hersenen je belangrijkste productiefactor. In deze blended class laat Margriet Sitskoorn zien wat je kan doen om je brein in topconditie te brengen en houden.

Contact