Blended learning programma's

Blended learning is een krachtige leeroplossing waarbij we online leren combineren met klassikale bijeenkomsten. Deze vorm van onderwijs biedt jou het beste van twee werelden. Het online gedeelte maakt dat je kennis op elke tijd en op elk moment in jouw eigen tempo kunt op kunt doen. Daarnaast heb je 24 uur per dag toegang tot de content. Vervolgens ga je op Nyenrode Business Universiteit, samen met vakgenoten en de docent, de verdieping in.

Nyenrode’s blended courses zijn speciaal ontwikkeld voor drukke professionals die opzoek zijn naar een korte kennis update. De combinatie van online leren en de contacturen op Nyenrode Business Universiteit is niet alleen efficiënt, maar maakt ook dat je in jouw eigen tempo, tijd- en plaatsonafhankelijk kunt leren.

Opleidingen

Gevonden: 2 opleidingen
Executive Education 3 Blended class: Onderhandelen

Blended class: Onderhandelen

< 10 dagen | Voorjaar | Nederlands
Goede onderhandelaars weten alles over psychologie. Over de subtiele mechanismen in ons brein die het makkelijker –of juist moeilijker- maken om ‘ja’ te zeggen tegen een deal. Welke mechanismen moet je kennen voordat je aan tafel gaat? Wat kun je met framing, anchoring, priming of het loss aversion principe in een onderhandeling?
Executive Education 3 Blended class: Veranderen en vernieuwen

Blended class: Veranderen en vernieuwen

< 10 dagen | Voorjaar | Nederlands
Tijdens dit programma laat Arend Ardon zien hoe je een golf vernieuwing in jouw organisatie brengt. Hoe je mensen uitdaagt om met nieuwe ideeën te komen en die ook écht uit te voeren.

Contact