Financial Times Ranking Executive Education 2019 gepubliceerd

3 juni 2019
Onderwijs

Op maandag 3 juni 2019 zijn de Financial Times Rankings met betrekking tot Executive Education gepubliceerd. Deze ranking is een wereldwijde graadmeter voor kortlopend onderwijs voor professionals. Voor de zevende keer op rij zijn de open Executive Education programma’s van Nyenrode Business Universiteit uitgeroepen tot beste van Nederland.

Nyenrode neemt dit jaar de 34e plaats in van de in totaal 80 deelnemende universiteiten wereldwijd en is daarmee 17 plaatsen gestegen ten opzichte van 2018. De top drie bestaat uit: IMD Business School, Stanford Graduate School of Business en University of Chicago: Booth, respectievelijk gevestigd in Zwitserland en de Verenigde Staten. 

Ruud Kok, Associate Dean EE&OD: “Naast het goede eindresultaat is het is mooi om te zien dat onze investering in vernieuwing wordt beloond. Als het gaat om nieuwe vaardigheden en nieuwe werkwijzen ontwikkelen, bezetten we zelfs de 17e plek wereldwijd. Komende jaren blijven we vernieuwen en nieuwe lesmethoden ontwikkelen.”

De aanpak van Nyenrode kenmerkt zich door de combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling. Hiermee kunnen deelnemers de aangereikte theorie en inzichten direct toepassen in hun dagelijkse werkomgeving. Uit het onderzoek blijkt dat Nyenrode hierbij voldoet aan de verwachtingen van deelnemers. Op het onderdeel ‘aims achieved’ stijgt de universiteit van de 35e naar de 21e plaats.

Nyenrode biedt in totaal meer dan 120 open programma’s aan voor professionals in diverse vakgebieden en sectoren. Via deze link kom je bij de volledige ranking voor open programma's.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.