Nieuwe opleidingen professionaliseren en verduurzamen bouwsector

7 november 2017
Onderwijs

Nyenrode Business Universiteit en BOB, opleidingsinstituut voor functionarissen en management in de bouw, hebben op 6 november een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze samenwerking heeft als doel om de top 10 bedrijven in de bouwsector verder te professionaliseren en verduurzamen met ontwikkeltrajecten en opleidingen.

Het opleidingsinstituut BOB en Nyenrode ontwikkelen nieuwe opleidingstrajecten gericht op complexe vraagstukken die nu in de bouw spelen. Dit zijn onder andere de Bouwagenda (een nationaal innovatieprogramma voor de hele bouwsector), duurzaamheid en het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsmodellen voor grote bouwbedrijven.

BOB en Nyenrode zien elkaar als partner om hiervoor opleidings- en begeleidingstrajecten te ontwikkelen. De inhoud van deze programma’s wordt op basis van gesprekken met de top 10 bouwbedrijven in Nederland vorm gegeven.

Beide partijen waren die dag ook aanwezig bij het Bouwevent op Nyenrode, dat georganiseerd werd vanuit PwC en Nyenrode rondom de Bouwagenda, met het thema ‘Naar een toekomstbestendige bouwsector!’.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.