Governance opleidingen voor commissarissen, toezichthouders en bestuurders

Ontwikkel je persoonlijk en professioneel met een van onze Governance opleidingen.

Maak het verschil als commissaris, toezichthouder en bestuurder met een Governance opleiding van Nyenrode Business Universiteit


Effectief bestuur, oftewel ‘good governance’, vraagt om permanente educatie van alle sleutelfiguren in de boardroom. Nyenrode Business Universiteit biedt meerdere governance programma's met een stevig academisch fundament voor commissarissen, toezichthouders, bestuurders en andere spelers binnen het governance domein. Bekijk hieronder het aanbod of download direct een van de brochures. 

Het Nyenrode Corporate Governance Instituut voert als multidisciplinair kenniscentrum onderzoeken uit naar actuele vraagstukken op het gebied van een goed bestuur. Deze academische kennis is de fundering voor onze onderwijsprogramma's. Wij bieden de volgende programma's aan voor executive en non-executive board members:

Download je brochure

Selecteer een Governance opleiding voor commissarissen, toezichthouders en bestuurders en ontvang de brochure per e-mail.

Neem voor persoonlijk advies contact op

Nyenrode Governance opleidingen voor commissarissen, toezichthouders en bestuurders

Executive Education Workshop 28 Nyenrode Commissarissencyclus

Nyenrode Commissarissencyclus

Deeltijd | Nederlands | 17-3-2021
Dit programma geeft deelnemers een brede basis voor een professionele invulling van het commissariaat door een goede balans tussen theorie, praktijk en casuïstiek.
Executive Education 3 Inzicht in Corporate Governance

Inzicht in Corporate Governance

Deeltijd | Nederlands | 11-3-2021
Tijdens dit programma leren deelnemers zich voor te bereiden op de rol rondom het speelveld van de raad van bestuur, raad van commissarissen en aandeelhouders/stakeholders.
Belevingsessie MMBa De Digitale Commissaris

De Digitale Commissaris

< 10 dagen | Nederlands | 25 november & 26 november 2020
Het belang van informatietechnologie is groot en de digitale transformatie die plaatsvindt maakt dat businessmodellen snel achterhaald kunnen zijn. Het is dan ook belangrijk dat commissarissen zich verdiepen in de (on)mogelijkheden van ICT en de impact die dat zou kunnen hebben op de organisaties waarop zij toezicht houden. In deze tweedaagse elective wordt ingegaan op de ontwikkelingen op dit terrein en hoe u daar in uw toezichthoudende rol rekening mee kunt houden. Na het volgen van deze elective weet u welke vragen te stellen aan het Bestuur en bent u een meer robuuste gesprekspartner om de continuïteit van de organisatie veilig te stellen.