Een digitaal initiatief

29 april 2020
Community

Hoe werk je samen en zorg je met innovatieve IT dat cruciale business processen meerwaarde bieden voor alle partijen?  De noodzaak om intensiever samen te werken neemt toe: we moeten elkaar niet als leverancier zien op basis van uurtje factuurtje.

Henk Kievit geeft een korte introductie over het onderzoeksprogramma digitale eco-systemen. Hij bespreekt ICT initiatieven in Food Valley, een project om met behulp van sensoren en meetpunten de uitstoot van CO2 door de landbouwsector te monitoren. Dat vraagt nieuwe vormen van samenwerking.

New Business Radio Update
Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.