Leiderschap en Strategie

Ben je leidinggevende, bestuurder of professional en klaar voor een volgende stap in je carrière? Breng dan jouw leiderschap en strategisch inzicht naar een hoger niveau. Volg één van onze programma's.

Kies voor versnelling van verandering en groei

De echte impact maak je met jouw leiderschap. Een toekomstbestendige strategische richting bepalen en uitvoeren als alles in beweging is, vraagt om visie, lef en realisatiekracht. Jouw ontwikkeling en die van je team bepalen het succes en toekomstbestendigheid van je organisatie. Zelfbewustzijn en kennis van zaken – de markt, technologie en bedrijfskundige onderbouwing– is je vertrekpunt. In de strategische- en leiderschapsprogramma’s van Nyenrode geven onze hoogleraren, vakdocenten en coaches jou de versnelling én de actuele bouwstenen die je zoekt.


Hou de lente voor ogen, maar wees klaar voor de toekomst- kort college door prof. dr. Bas Kodden

Hou de lente voor ogen, maar wees klaar voor de toekomst. Leiderschap, ondernemerschap,persoonlijke ontwikkeling. Wat moet je wel, en wat moet je niet doen? Hoe stuur je jouw medewerkers aan in deze turbulente tijden. Prof. dr. Bas Kodden neemt je in dit korte college je mee in leiderschap in crisistijd.

Persoonlijk advies

Wil je advies over welke opleiding past bij jouw persoonlijke vraagstuk? Neem dan contact op met de adviesdesk via advies@nyenrode.nl of bel naar 0346 291 448.

 

Opleidingen, uitgelicht voor jou!

Gevonden: 6 opleidingen
Excellent leiderschap Collegereeks Excellent Leiderschap

Collegereeks Excellent Leiderschap

< 10 dagen | Nederlands | 6-9-2021
Tijdens de collegereeks Excellent Leiderschap geven experts nieuwe invalshoeken op leiderschap en leer je hoe je dit toepast in jouw dagelijkse werk.
Executive Education 4 Advanced Management Program

Advanced Management Program

Deeltijd | Nederlands | 8-11-2021
Afstand nemen om scherper te zien: ontwikkel up-to-date bedrijfskundige kennis en inspirerend leiderschap voor de juiste koers van je organisatie.
Nyenrode_HR-46 Masterclass Advanced Project Management

Masterclass Advanced Project Management

< 10 dagen | Nederlands | 3-11-2021
Tijdens de masterclass Advanced Project Management leer je de essentiële soft skills voor project managers.
PTMSc 18-10-2019-7 Young Professional Program

Young Professional Program

> 10 dagen | Nederlands | 27 september 2021
Het Young Professional Program is voor young professionals die impact willen maken. Vanuit zichzelf, binnen de organisatie en voor de wereld.
Psychologie van leiderschap Collegereeks Psychologie van Leiderschap

Collegereeks Psychologie van Leiderschap

< 10 dagen | Nederlands | 11 november 2021
Tijdens deze collegereeks leer je van experts om psychologische inzichten te koppelen aan concrete managementvraagstukken.
Executive Education 4 Masterclass Verandermanagement

Masterclass Verandermanagement

Deeltijd | Nederlands | 6-9-2021
Tijdens de masterclass Verandermanagement leren experts je over organisatieveranderingen vanuit verschillende invalshoeken.