Personal Mastery | P.O. Assurance

Breukelen
3 dagen
9.30 - 16.30 uur (tijden onder voorbehoud)
Nederlands
€ 1790,-

Doorleren, jezelf ontwikkelen en inzichten op doen

In de training Personal Mastery ga je actief aan de slag. Je gaat de diepte in met betrekking tot je eigen doen en laten, waarbij je nieuwsgierigheid het wint van je angst voor kritiek.  Je houdt van groei, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau, en wilt meer te weten komen over jezelf en anderen. Je leert waarom jij doet wat je doet en hoe je dit anders kan doen, én waarom andere mensen doen wat ze doen en hoe jij daarop kan reageren. Wat je leert bij deze training kan je toepassen in verschillende situaties en binnen jouw verschillende rollen als accountant. Wat zijn je drivers en je stoppers, je ‘gaspedaal’ en je ‘rem’? En hoe zet je die in? Hoe kun je de (leidinggevende) invloed die je hebt vergroten? Wat is authentiek persoonlijk leiderschap?

Klik hier om je aan te melden

Alle trainingen vinden in een fysieke setting op Nyenrode Breukelen plaats. Mocht een training in fysieke vorm toch niet mogelijk blijken, dan worden de deelnemers daarvan op de hoogte gebracht.

De vermelde tarieven zijn onder voorbehoud van periodieke wijzigingen (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven).

Trainer

margit sleeuwenhoek
Margit Sleeuwenhoek
Coach, trainer
Margit Sleeuwenhoek is coach, trainer en docent in verscheidene organisaties, waaronder Nyenrode. Van jongs af aan heeft zij interesse in gedrag en de onderliggende zaken. Als kind keek ze al naar contact tussen samenwerkende mensen en hoe dat werd vormgegeven. Als oprichter/directeur van Perpetuum Mobile werkt ze het liefst op basis van de Transactionele analyse. Margit werkt confronterend, wat men meestal waardeert. Een hoge transferwaarde naar de dagelijkse werkzaamheden vindt ze van belang.

Opzet en resultaat

Gedurende deze module worden jouw eigen visie en persoonlijke ontwikkeling doelbewust gemaakt en versterkt. Elke deelnemer brengt zijn of haar eigen leerwensen in en bewandelt een eigen leerroute. Je gaat aan de slag met samenwerkingsoefeningen, theoretische uiteenzettingen, het toepassen van concepten en het maken van testen en opdrachten. Gemeenschappelijke inzichten en passende feedback in combinatie met eigen casuïstiek en opnames zorgen voor een zeer verdiepende focus. Daardoor neemt authenticiteit, professionaliteit en eigenaarschap toe en leer je het lef te hebben en het moment te herkennen om jouw bijdrage te leveren binnen de verschillende rollen die je uitoefent.

Klik hier om je aan te melden