Werken bij Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit gelooft in een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Als medewerker van Nyenrode speel je hierin een belangrijke rol, zodat onze studenten en deelnemers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Omdat wij bij Nyenrode resultaatgericht werken en life long learning erg belangrijk vinden, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Doordat we een kleinschalige universiteit zijn, is er veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Niet alleen voor onze studenten en deelnemers, maar ook voor onze collega’s.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus! Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

Alle vacatures

Lees meer
Amanda Rooden

Amanda Rooden

HR-Manager
Het mooie van werken bij Nyenrode is dat je als mens echt het verschil kunt maken.