Open dag

Open Avond | Deeltijd MSc in Management

18 juni 2024, 19:00
18 juni 2024, 22:00
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Deeltijd MSc in Management

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap met de Deeltijd MSc in Management. Alle aspecten van bedrijfskunde komen aan bod en worden gelinkt aan de praktijk waardoor je de opgedane kennis meteen kan toepassen in jouw organisatie. Met de parttime Master of Science in Management van Nyenrode, kies je voor een van de meest complete bedrijfskundestudies van Nederland. 

Met deze studie versnel je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en krijg je toegang tot direct in de praktijk toepasbare bedrijfskundekennis. Wat je op vrijdag en zaterdag leert, kan je op de maandag daarna direct op je werk gebruiken!

Tip: Wist je dat bijna de helft van onze studenten een bijdrage voor de studiekosten van de werkgever ontvangt? Overweeg jij dit ook om aan te vragen bij jouw werkgever? Vergeet dan niet deze 5 tips voor het aanvragen van je studiekosten  te lezen.  

Open Avond deeltijd MSc in Management

Ben je benieuwd naar wat deze deeltijd master van Nyenrode kan betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Meld je aan en dan verwelkomen we je graag op 18 juni op de Open Avond van de Deeltijd MSc in Management!

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze avond wordt het programma van het parttime MSc in Management toegelicht en delen huidige studenten en alumni hun ervaring en vertellen wat de studie hen heeft gebracht op persoonlijk en professioneel vlak. Tevens kom je meer te weten over hoe je de studie kan combineren met werk en privé en de toegevoegde waarde voor jouw werkgever. Tussen 19:00 en 19:30 uur zal de avond beginnen, we sluiten af met een gezamenlijke borrel.

Wil je meer weten over de deeltijd master, het studie programma of de open avond? Neem dan contact op met Lisa. Tot dan!

Agenda

19:00 - 19:30 
Inloop/registratie

19:30 - 20:15 
Curriculum introductie

20:15 - 20:30
Pauze

20:30 - 21:30 
Q&A rondes

21:30 - 22:00 
Borrel