Bestuur en medewerkers

Het bestuur van Stichting Nyenrode Fonds bestaat overwegend uit alumni en doet dit onbezoldigd. Zij ontvangen momenteel geen enkele onkostenvergoeding. De dagelijkse werkzaamheden zijn in handen van twee medewerkers, een directeur en een fondsenwerver. Die kosten worden door de universiteit gedragen, zodat de opbrengsten vrijwel geheel besteed kunnen worden aan projecten.

Stichting Nyenrode Fonds - Walter Remmerswaal - bijgesneden

Walter Remmerswaal
voorzitter ad interim

Oud advocaat, entrepreneur, business angel en kunstliefhebber, maar bovenal Nyenrodiaan. Tevens bestuurslid Art Fund Nyenrode. Alumnus van de Bachelor of Business Administration in 1982.

Stichting Nyenrode Fonds - Tom Tempelman, secretaris bestuur - bijgesneden

Tom Tempelman
secretaris

Commercieel georiënteerde general manager met 30 jaar ervaring in FMCG, media en vastgoed. Helpt mensen en bedrijven beter te functioneren. Nu werkzaam als adviseur en interim manager. Alumnus van de Bachelor of Business Administration in 1979.

Stichting Nyenrode Fonds - Marjan Kars, penningmeester - bijgesneden

Marjan Kars
penningmeester

All round financieel professional met geruime managementervaring. Marjan werkt als Hoofd Financiële Zaken voor Nyenrode Business Universiteit.

Remmelt Vetkamp

Remmelt Vetkamp, MSc

Lid College van Bestuur van Nyenrode Business Universiteit en Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woningstichting Voerendaal. Bevlogen en resultaatgerichte professional, 'teamplayer' met oog voor mens en organisatie.

Heleen van Hall

Heleen van Hall
Directeur ad interim

 

Anouk Reitsma
fundraiser

Ervaren juriste en oud-advocate, gericht op maatschappelijke impact, samenwerking en development.