Research with Impact: Responsible management practices

Stewardship

'Responsible management practices'

Prof. dr. Tineke Lambooy LL.M., Martine Bosman LL.M. en prof. dr. ir. Andre Nijhof onderzoeken de impact op fabrieken in de ‘Ready made Garment’ sector in Bangladesh. Hier worden in massa geproduceerde afgewerkte textielproducten gemaakt. Het onderzoek is in samenwerking met de BGMEA University for Fashion and Technology (BUFT). In de eerste fase van het onderzoek is de gezamenlijke kennisontwikkeling in diverse opleidingsprogramma’s ingebed met als resultaat een positieve impact op de verankering van ethische praktijken.   

The Impact Conversations is een podcastserie waarin je de verhalen van onze docenten en hoogleraren en hun onderzoek ontdekt. Met hosts Bregje Spijkerman en Jan Anne Amelink duik je verder in praktische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. 

Ben je nieuwsgierig? The Impact Conversations zijn vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals  Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, StitcherDeezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.