Dr. Xander Lub, PhD MSc

Visiting fellow
Xander Lub
  • Human Resource Management
  • Organisatieverandering

Dr. Xander Lub, PhD MSc is als visiting Fellow vooral betrokken bij de kwaliteitsborging van de Fulltime MSc en de Part-time MSc, alsook de Bachelor of Science in Business Administration. Dit doet hij door audits en intervisie, maar ook als tweede examinator bij de FTMSc en de PTMSc. Daarnaast is hij co-promotor binnen het Center for Strategy, Organization & Leadership.

Xander is trots als hij middels zijn werk iets bij mag dragen aan de groei van studenten, de kwaliteit van het onderwijs en de onderzoekscultuur van Nyenrode. Hij probeert in zijn werk met studenten en collega’s groei en ontwikkeling centraal te stellen. Hij stelt daarom vaak de vraag, hoe kunnen we samen de L.E.S. waarden tonen in ons werk en ons gedrag?

Nevenactiviteiten

Naast zijn werk bij Nyenrode Business Universiteit, is hij Professor of Organizations in Digital Transformation aan de Hogeschool Utrecht en is hij gastprofessor aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In het verleden heeft hij gewerkt bij University of Auckland, Hotelschool Den Haag, Saxion UAS en Breda University of Applied Sciences. 

Meest relevante publicaties