Nieuws

Nick van Dam Learning & Development in transitie

Learning & Development in transitie

Opinie |  12 mei 2022
De pandemie, de klimaattransitie, digitalisering, geopolitieke ontwikkelingen en groeiende tekorten aan talent in vele sectoren van de arbeidsmarkt hebben een enorme invloed op de L&D-functie in 2022.
Pascale Peters en Jaap van Muijen Wat te doen tegen het personeelstekort?

Wat te doen tegen het personeelstekort?

Opinie |  19 november 2021
Krapte op de arbeidsmarkt, hoe komt het dat sommige sectoren leegstromen en wat is daaraan te doen? PW. ging in gesprek met hoogleraren Jaap van Muijen en Pascale Peters.
Ruud Vergoossen en Jeffrey Liu news Jeffrey Liu wint Brenda Westra Opinieprijs

Jeffrey Liu wint Brenda Westra Opinieprijs

Onderwijs |  4 november 2021
Jeffrey Liu, bachelorstudent Accountancy, heeft de Brenda Westra Opinieprijs 2021 gewonnen met de opinie 'Thuiswerken vlakt een andere curve af'.
Pascale Peters Tips om gelukkiger te zijn in je werk

Tips om gelukkiger te zijn in je werk

Opinie |  19 juli 2021
Verwachten dat je werk altijd leuk is, is niet realistisch. Maar als je te vaak ongelukkig bent in je werk, is het tijd in actie te komen.
Lidewey van der Sluis Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Opinie |  6 juli 2021
Bedrijven willen hun inclusieve aard in de verf zetten, maar botsen tegelijk op grenzen.
Bob Hoogenboom Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Opinie |  29 juni 2021
‘Meer Wel’ analyseert de stand van zaken en kansen met betrekking tot de publieke structuren en draagt denkrichtingen en oplossingen aan.
Willem van Rhenen Spreek jij de taal van de ander?

Spreek jij de taal van de ander?

Opinie |  28 juni 2021
Wat zijn de kernwaarden binnen een bedrijf? En welke hebben voorrang? Welke rol kan je als Arbo-functionaris spelen bij het bepalen van de kernwaarden en de keuzes daarin?
Pascale Peters Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Opinie |  22 juni 2021
De terugkeer naar kantoor is ingezet, maar dat betekent niet we de draad weer gewoon kunnen oppakken. Veel teams zijn minder hecht dan voorheen en nieuwkomers zijn in de coronaperiode niet altijd goed ingewerkt.

Contact

Junia Floor

Communicatieadviseur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws of de L.E.S. Nieuwsbrief voor nieuws over onze kernwaarden Leadership Entrepreneurship Stewardship.