Nieuws

Bob Hoogenboom Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Opinie |  29 juni 2021
‘Meer Wel’ analyseert de stand van zaken en kansen met betrekking tot de publieke structuren en draagt denkrichtingen en oplossingen aan.
Willem van Rhenen Spreek jij de taal van de ander?

Spreek jij de taal van de ander?

Opinie |  28 juni 2021
Wat zijn de kernwaarden binnen een bedrijf? En welke hebben voorrang? Welke rol kan je als Arbo-functionaris spelen bij het bepalen van de kernwaarden en de keuzes daarin?
Koos Biesmeijer1 Economisch belang versus maatschappelijk verantwoord ondernemen

Economisch belang versus maatschappelijk verantwoord ondernemen

Opinie |  24 juni 2021
Wij zijn biodiversiteit en biodiversiteit is het leven. Door te investeren in biodiversiteit ben je onderdeel van de nieuwe wereld.
Pascale Peters Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Opinie |  22 juni 2021
De terugkeer naar kantoor is ingezet, maar dat betekent niet we de draad weer gewoon kunnen oppakken. Veel teams zijn minder hecht dan voorheen en nieuwkomers zijn in de coronaperiode niet altijd goed ingewerkt.
Jack van der Veen Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Opinie |  10 juni 2021
Waar ondernemers in de eerste maanden van de COVID-19-pandemie problemen zagen in de vraaguitval, staan bedrijven op dit moment voor een nieuwe uitdaging. Hoe kunnen zij op tijd beschikken over voldoende grondstoffen, halffabricaten of groothandelsproducten?
Marcel Pheijffer "Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

"Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

Opinie |  3 juni 2021
Marcel Pheijffer en Jeroen Princen concluderen dat Pels Rijcken medeverantwoordelijkheid draagt voor de omvangrijke fraude door notaris Oranje.
Ramon van Ingen Purpose: meer dan een buzzword

Purpose: meer dan een buzzword

Opinie |  2 juni 2021
Purpose zou onder andere een positieve invloed hebben op bevlogenheid van medewerkers en de financiële performance van bedrijven.
Petri Hofsté "Auditcommissie moet traditionele financiële focus vermijden"

"Auditcommissie moet traditionele financiële focus vermijden"

Opinie |  31 mei 2021
Auditcommissies moeten helpen bij een herwaardering van weerstandsvermogen en liquiditeitsrisico’s, bepleit viervoudig voorzitter Petri Hofsté.

Contact

Junia Floor

Communicatieadviseur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws of de L.E.S. Nieuwsbrief voor nieuws over onze kernwaarden Leadership Entrepreneurship Stewardship.