Nieuws

Lidewey van der Sluis Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Opinie |  6 juli 2021
Bedrijven willen hun inclusieve aard in de verf zetten, maar botsen tegelijk op grenzen.
Koen Becking "Als leider is het je rol om anderen de ruimte te geven om succesvol te zijn."

"Als leider is het je rol om anderen de ruimte te geven om succesvol te zijn."

Opinie |  1 juli 2021
Authority Magazine had het genoegen om Koen Becking, rector magnificus van Nyenrode Business Universiteit, te interviewen. Als ervaren leider benadrukt Becking dat je moet er zijn voor je team. In tijden van crisis maar ook daarna. Als optimist weet hij dat er betere tijden komen: “Zelfs te midden van een pandemie is het nog steeds belangrijk dat we genieten van wat we doen”, aldus Becking.
Bob Hoogenboom Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Opinie |  29 juni 2021
‘Meer Wel’ analyseert de stand van zaken en kansen met betrekking tot de publieke structuren en draagt denkrichtingen en oplossingen aan.
Willem van Rhenen Spreek jij de taal van de ander?

Spreek jij de taal van de ander?

Opinie |  28 juni 2021
Wat zijn de kernwaarden binnen een bedrijf? En welke hebben voorrang? Welke rol kan je als Arbo-functionaris spelen bij het bepalen van de kernwaarden en de keuzes daarin?
Koos Biesmeijer1 Economisch belang versus maatschappelijk verantwoord ondernemen

Economisch belang versus maatschappelijk verantwoord ondernemen

Opinie |  24 juni 2021
Wij zijn biodiversiteit en biodiversiteit is het leven. Door te investeren in biodiversiteit ben je onderdeel van de nieuwe wereld.
Jos Baeten1 Durf te vertrouwen op je gevoel

Durf te vertrouwen op je gevoel

Opinie |  22 juni 2021
Jos Baeten, CEO bij ASR Nederland, vertelt over de ontwikkelingen en uitdagingen in de verzekeringsbranche. “We staan aan de vooravond van een grote transitie.”
Pascale Peters Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Opinie |  22 juni 2021
De terugkeer naar kantoor is ingezet, maar dat betekent niet we de draad weer gewoon kunnen oppakken. Veel teams zijn minder hecht dan voorheen en nieuwkomers zijn in de coronaperiode niet altijd goed ingewerkt.
Jack van der Veen Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Opinie |  10 juni 2021
Waar ondernemers in de eerste maanden van de COVID-19-pandemie problemen zagen in de vraaguitval, staan bedrijven op dit moment voor een nieuwe uitdaging. Hoe kunnen zij op tijd beschikken over voldoende grondstoffen, halffabricaten of groothandelsproducten?

Contact

Kunegonde Warneke

Woordvoerder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws of de L.E.S. Nieuwsbrief voor nieuws over onze kernwaarden Leadership Entrepreneurship Stewardship.