Nieuws

kasteel Ensemble Nieuw Geluid speelt op Nijenrode tijdens Open Monumentendag

Ensemble Nieuw Geluid speelt op Nijenrode tijdens Open Monumentendag

Over Nyenrode |  31 augustus 2017
Ook dit jaar is kasteel Nijenrode op zaterdag 9 september weer te bezoeken tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag. Op die dag verzorgen medewerkers van Nyenrode Business Universiteit rondleidingen door het kasteel. Het Haagse Ensemble Nieuw Geluid zal de Open Monumentendag op Nijenrode opluisteren met een concert in het Koetshuis, dat start om 13.00 uur. Universiteitsbeiaardier Jan Willem Achterkamp zorgt voor muzikale omlijsting van de dag en het carillon in de toren van het kasteel verschillende melodieën spelen.
-content-presspage-com-uploads-865-500_dsc-0039-2-jpg Feestelijke uitreiking Erfgoedparels Provincie Utrecht op kasteel Nijenrode

Feestelijke uitreiking Erfgoedparels Provincie Utrecht op kasteel Nijenrode

Over Nyenrode |  30 augustus 2017
Op woensdag 21 juni is op Nyenrode op feestelijke wijze de uitreiking van de provinciale subsidiebeschikkingen van het Fonds Erfgoedparels gevierd. In 2017 ontvingen de eigenaren van zeventien Utrechtse rijksmonumenten vanuit het fonds een subsidiebedrag van in totaal 3,3 miljoen euro.
-content-presspage-com-uploads-865-500_1-lr-jpg T-Systems Nederland en Nyenrode onderzoeken IT-ecosystemen en digitale transformatie

T-Systems Nederland en Nyenrode onderzoeken IT-ecosystemen en digitale transformatie

Over Nyenrode |  30 augustus 2017
T-Systems Nederland B.V. en Nyenrode Business Universiteit zijn een samenwerking aangegaan om gezamenlijk activiteiten te ondernemen ter bevordering van IT-ecosystemen en digitale transformatie. Doel is onder meer onderzoeken hoe deze activiteiten kunnen resulteren in een mogelijke hoogleraarspost en een “instituut ter bevordering van IT-ecosystemen en digitale transformatie” op Nyenrode.
-content-presspage-com-uploads-865-500_dsc-0026-jpg Zonden als drijfveer van grootse daden?

Zonden als drijfveer van grootse daden?

Over Nyenrode |  30 augustus 2017
Kan hebzucht een stuwende kracht voor vooruitgang, welvaart en grote ideeën zijn? En woede een bron voor strijd tegen onrechtvaardigheid? Een kleine greep uit de vraagstukken die onder de loep werden genomen tijdens het ‘Theater van de Zonden‘ op een deugdelijke maandagavond in mei in het Koetshuis van Nyenrode.
-content-presspage-com-uploads-865-500_youngcaptainaward2014-2-jpg ‘Toon respect voor mensen die je hard nodig hebt’

‘Toon respect voor mensen die je hard nodig hebt’

Over Nyenrode |  13 juli 2017
‘Leer te luisteren voordat je begint met praten en heb respect voor je omgeving. Dat zijn de essentiële voorwaarden voor succesvol leiderschap, vooral als je in een andere cultuur gaat werken.’ Dat zegt Berndt Kodden, managing director branded Nederland bij Royal FrieslandCampina. Hij werkte jarenlang in Azië en was in 2014 de winnaar van de Young Captain Award, een prijs voor managers tot en met 39 jaar met de potentie om de toekomstige leider te worden.
-content-presspage-com-uploads-865-500_finale-jpg Initiatief biedt solide start voor sociale ondernemers

Initiatief biedt solide start voor sociale ondernemers

Over Nyenrode |  4 april 2017
Donderdag 23 maart 2017 vond de finale plaats van het programma 'De Uitdaging'. Hierin zijn negen sociale firma’s zes maanden lang begeleid in het opstarten van hun onderneming. Het profiel van een sociale firma is dat de activiteiten worden uitgevoerd met werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het programma is een samenwerkingsverband tussen Eigen Werk (onderdeel van gemeente Amsterdam), Impact Hub en Leergang Sociaal Ondernemen van Nyenrode Business Universiteit.
-content-presspage-com-uploads-865-500_oranjerie-jpg Provinciale subsidie voor restauratie Oranjerie Nijenrode

Provinciale subsidie voor restauratie Oranjerie Nijenrode

Over Nyenrode |  28 februari 2017
Nijenrode ontvangt vanuit de subsidieregeling Erfgoedparels een bijdrage van de provincie Utrecht voor restauratie van de Oranjerie op het landgoed.
-content-presspage-com-uploads-865-500_ruudkok-jpg Ruud Kok aangesteld als Program Director Board & Governance

Ruud Kok aangesteld als Program Director Board & Governance

Over Nyenrode |  8 februari 2017
Ruud Kok RA is per 1 februari begonnen als Program Director Board & Governance aan Nyenrode Business Universiteit. Ruud is al jaren nauw betrokken bij Nyenrode en heeft vele malen een bijdrage geleverd als spreker aan het New Board Program en de Nyenrode Commissarissencyclus. In zijn nieuwe rol op Nyenrode is hij eindverantwoordelijk voor het New Board Program. 

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.