Nieuws

Jeroen Hulst Teamsport krijgt revaliderende militairen hun bed uit

Teamsport krijgt revaliderende militairen hun bed uit

Onderwijs |  9 maart 2018
Jeroen Hulst begeleidde de afgelopen drie jaar militairen die tijdens hun dienstperiode een blijvende beperking hebben opgelopen naar de Invictus Games. Nu wordt hij bestuurslid van deze internationale sportorganisatie en start hij in april met het Sports Leadership Program.
kasteel Studenten waarderen Masterstudies Nyenrode opnieuw als topopleidingen

Studenten waarderen Masterstudies Nyenrode opnieuw als topopleidingen

Onderwijs |  8 maart 2018
De Keuzegids Masters 2018 heeft de Bedrijfskunde Masters en de Masters Accountancy & Controlling van Nyenrode Business Universiteit uitgeroepen tot ‘Best Masters’. Ook de deeltijd Master Fiscaal Recht mag zich wederom een Topopleiding noemen.
Steven Van Belleghem Eerst de mens, dan de technologie

Eerst de mens, dan de technologie

Onderwijs |  6 maart 2018
‘Eerst kwam informatie op grote schaal beschikbaar en daarna omarmden we met z’n allen mobiele communicatie. En nu staan we aan de vooravond van een revolutie, die van artificiële intelligentie (AI), ‘bots’ en verregaande automatisering. Hoe houd je als bedrijf stand te midden van deze digitale storm en hyperconcurrentie?’ Dat vraagt Steven van Belleghem, docent bij het tweedaagse Advanced Marketing Program.
Emmeke van Eersel ‘Ik heb meer vertrouwen gekregen om mijn ambities uit te spreken’

‘Ik heb meer vertrouwen gekregen om mijn ambities uit te spreken’

Onderwijs |  5 maart 2018
‘Naast de opgedane kennis en ervaring als leidinggevende in de zorg wilde ik graag mijn bedrijfsmatige kennis vergroten. Daarom zocht ik een postacademische opleiding en geen cursus of thuisstudie. Het moest ook goed te combineren zijn met mijn gezin met vier kinderen en werk,’ legt Emmeke van Eersel uit. Ze werkt als interim directeur bij een beschermde woonomgeving voor jongeren en volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ze krijgt eind maart haar diploma van de opleiding Foundations of Management (FMA) aan Nyenrode Business Universiteit.
Nyenrode Stempel 21e groep New Board Program ontvangt certificaat

21e groep New Board Program ontvangt certificaat

Onderwijs |  22 februari 2018
Op 8 februari 2018 hebben de deelnemers van de 21e groep van het New Board Program (NBP) hun certificaat in ontvangst genomen op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit.
Bart Gotte Het geheim van toekomstbestendige organisaties

Het geheim van toekomstbestendige organisaties

Onderwijs |  14 februari 2018
Flexibiliteit is het buzzwoord in elke organisatie. Nieuwe technologieën, trends en onverwachte ontwikkelingen vragen veel van de lenigheid en anticipatiekracht van organisaties. Tegelijkertijd staat flexibiliteit vaak op gespannen voet met het uitzetten van een strategische koers. Hoe blijf je wendbaar en borg je een heldere toekomstgerichte koers? Dat is het thema dat centraal staat in de masterclass The Future of Organizing & Organizations van Nyenrode Business Universiteit.
Annette Imhof ‘Als mens en professional raak je nooit uitgeleerd’

‘Als mens en professional raak je nooit uitgeleerd’

Onderwijs |  8 februari 2018
Annette Imhof, alumna van het Advanced Management Program (AMP) aan Nyenrode Business Universiteit, is een bestuurder in hart en nieren die wel houdt van een onorthodoxe aanpak. Een persoonlijke en flexibele werkwijze, die het beste uit anderen en haarzelf haalt, vormt de leidraad. ‘Ik los graag lastige problemen en ingewikkelde puzzels binnen een organisatie op. Mede dankzij mijn periode op Nyenrode besef ik nog meer dat je als mens en professional nooit raakt uitgeleerd.’
Hans van Grieken Hoe digitaal volwassen is jouw bedrijf?

Hoe digitaal volwassen is jouw bedrijf?

Onderwijs |  7 februari 2018
Kan je meten hoe digitaal volwassen jouw bedrijf is? En wat zijn de succesfactoren van digitale uitblinkers? Het was de centrale vraag van een wetenschappelijk onderzoek onder bedrijven van MIT Sloan en Deloitte. Een project van Deloitte onder leiding van Hans van Grieken, EMEA Technology Research & Insights Leader bij Deloitte en tevens Executive Lecturer bij Nyenrode Business Universiteit. Met zijn methodiek kunnen deelnemers van de vierdaagse Masterclass New Product Development ontdekken welke digitale richting hun eigen organisatie in zou moeten slaan en welke richtingen niet werken.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.