Nieuws

Andy Warhol
Video
Tentoonstelling Andy Warhol, The Business Artist

Tentoonstelling Andy Warhol, The Business Artist

Community |  18 juni 2021
Tot 15 september 2021 is op Nyenrode Business Universiteit de kunsttentoonstelling ‘Andy Warhol, The Business Artist’ te zien met 33 originele, door Warhol gesigneerde, zeefdrukken uit de collectie van alumnus Lodewijk den Hengst.
Familie Boland Familie Boland: Drie generaties Nyenrodianen

Familie Boland: Drie generaties Nyenrodianen

Community |  16 juni 2021
“Wat ik waardeer in mijn vader is onze vertrouwensband. Hij staat achter me. De belangrijkste les die ik van hem geleerd heb, is om me niet te laten stoppen. Hij hamert er altijd op om dingen gewoon te doen.”
Rob van Duijn Circulair bouwen in de installatiesector

Circulair bouwen in de installatiesector

Community |  8 juni 2021
Rob van Duyn won de Best-in-Business Award van de Modulair Executive MBA met zijn onderzoek naar circulair bouwen in de installatiesector.
FTMBA Casper and Stacey Main Image “De internationale fulltime MBA helpt je aan nieuwe inzichten en perspectieven”

“De internationale fulltime MBA helpt je aan nieuwe inzichten en perspectieven”

Community |  3 juni 2021
Nederlandse Fulltime MBA studenten Casper Boerema en Stacey Ohello delen met ons hun ervaring als MBA studenten op Nyenrode in Amsterdam.
Edgar Karssing 25 jaar ware vriendschap

25 jaar ware vriendschap

Community |  31 mei 2021
Vandaag is het op de kop af 25 jaar geleden dat prof. dr. Edgar Karssing zijn ‘vriendschap’ met Nyenrode Business Universiteit officieel bezegelde.
Nyenrode-Henk van Luijk lezing “Onze aarde verlangt iets anders van ons dan gekibbel”

“Onze aarde verlangt iets anders van ons dan gekibbel”

Community |  28 mei 2021
“Laten we polarisatie omarmen. Vanuit polarisatie kunnen we kijken naar tegenstrijdige belangen, deze in kaart te brengen en verbinden. Zo kunnen we tot innovaties komen”. Dit is de oproep die Maria van der Heijden, voorzitter MVO Nederland, deed in haar opening bij de tiende Henk van Luijklezing op 27 mei.
Tiny House - Mini Topia Tiny housing: Denk groots en maak het klein

Tiny housing: Denk groots en maak het klein

Community |  7 mei 2021
Tiny housing en biobased bouwen; het lijkt het hapklare antwoord op de vraag hoe we ons klimaat beschermen en de huidige bouwdoelstellingen behalen. Vier vooruitstrevende studenten BSc in Business Administration, Hanna Cohen Jehoram, Dylan Quatfass, Annique Pallesen Ultee en Ole Nijst komen met een oplossing die hout snijdt in een tijd dat veel mensen tegen een muur van woningnood aanlopen.
Nyenrode Cadillac Concerts Corona Cadillac Concerts: 40 concerten in 4 dagen

Corona Cadillac Concerts: 40 concerten in 4 dagen

Community |  28 april 2021
Afgelopen week werden de Executive MBA studenten thuis verrast met een portie rock & roll. Elisa Ostet en Erwin Nyhoff tourden in een Cadillac het land door om studenten te verrassen, omdat de geplande module in Zuid-Afrika vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan. Dat leverde hippe dansmoves op en af en toe een traan.

Contact

Kunegonde Warneke

Woordvoerder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws of de L.E.S. Nieuwsbrief voor nieuws over onze kernwaarden Leadership Entrepreneurship Stewardship.