Nieuws

Bob Chapman en zaal 71e Dies Natalis: hoe maak je het verschil met leiderschap?

71e Dies Natalis: hoe maak je het verschil met leiderschap?

Community |  20 november 2017
Op 20 november viert Nyenrode Business Universiteit haar verjaardag, de Dies Natalis. In 1946 is Nyenrode door bestuurders van Nederlandse multinationals opgericht. Tijdens deze 71e Dies stond het thema leiderschap centraal. Keynote-spreker was Bob Chapman, CEO van multinational Barry Wehmiller. Een bedrijf met 12.000 werknemers en 3 miljard dolar omzet. Chapman sprak op inspirerende wijze over zijn missie: Truly Human Leadership.
kasteel Veiligheid in gedrang bij publiek-private samenwerkingen door tegenstrijdige belangen

Veiligheid in gedrang bij publiek-private samenwerkingen door tegenstrijdige belangen

Community |  2 november 2017
Nederland verandert. Een beweging die een grote invloed op onze samenleving heeft is de effectieve samenwerking tussen publieke en private organisaties. Daarom biedt Nyenrode verschillende opleidingen en programma’s op het gebied van publiek-private samenwerking aan.
Hans Plesman en Laetitia Griffith “De definitie van succes verschuift met de jaren.”

“De definitie van succes verschuift met de jaren.”

Community |  30 oktober 2017
Op vrijdag 27 oktober heeft Hans Plesman te midden van een select gezelschap afscheid genomen als programmadirecteur van de Commissarissencyclus van Nyenrode Business Universiteit. De cyclus heeft inmiddels vele alumni uit de top van het bedrijfsleven waarvoor Plesman een netwerk gaat opzetten.
Herman Mulder Herman Mulder Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Herman Mulder Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Community |  30 oktober 2017
Op maandag 23 oktober 2017 is NCGI-lid Herman Mulder bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Mulder kreeg het lintje vanwege zijn inzet voor het vergroten van de aandacht voor duurzame financieringen in de financiële sector.
tulpen rotary3-kln Rotary biedt “End Polio Now” tulpenbollen aan

Rotary biedt “End Polio Now” tulpenbollen aan

Community |  25 oktober 2017
Op dinsdag 24 oktober boden vertegenwoordigers van Rotaryclub District Midden-Nederland aan tuinman Joeri Hardeman van Nyenrode tweehonderdvijftig tulpenbollen aan. Met de overhandiging ter gelegenheid van wereldpoliodag wil de Rotary meer aandacht vragen voor de ziekte polio. De tulpen dragen de naam "End Polio Now".
Dank De Donor Dag 2017 Dank De Donor Dag 2017 van Stichting Nyenrode Fonds

Dank De Donor Dag 2017 van Stichting Nyenrode Fonds

Community |  12 oktober 2017
Op zaterdag 7 oktober hield Stichting Nyenrode Fonds (SNF) de Dank De Donor Dag 2017. Tijdens deze bijeenkomst zet het fonds jaarlijks zijn donateurs in het zonnetje. Ook kregen negen studenten de cheques voor hun scholarships feestelijk uitgereikt door vertegenwoordigers van de donateurs die de beurzen mogelijk hadden gemaakt.
Roelof Frankot - Simultaan, olieverf op doek, 90 x 110 cm Expositie Art Fund Nyenrode: ‘Van Kelder tot Frankot - Een uit de hand gelopen hobby’

Expositie Art Fund Nyenrode: ‘Van Kelder tot Frankot - Een uit de hand gelopen hobby’

Community |  6 oktober 2017
Van 6 oktober t/m 12 december 2017 is op Nyenrode Business Universiteit de expositie ‘Van Kelder tot Frankot - Een uit de hand gelopen hobby’ te zien met werk uit de privé-collectie van Maarten en Tineke Bertrams. Dit is de negende tentoonstelling die wordt georganiseerd Art Fund Nyenrode.
Is 'vertical farming' de toekomst voor grote steden?

Is 'vertical farming' de toekomst voor grote steden?

Community |  2 oktober 2017
Nyenrode gaat op 17 oktober met de alumni van het Modulair MBA-track Food & Innovation en andere geïnteresseerden op bezoek bij GROWx in Amsterdam.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.