Nieuws

Dominique van der Horst_site 'De investering in de opleiding betaalt zich altijd uit, voor jou én je werkgever'

'De investering in de opleiding betaalt zich altijd uit, voor jou én je werkgever'

Onderwijs |  6 maart 2023
Door het volgen van de Parttime Master of Science in Management kan Dominique uiteindelijk haar werk beter doen, is zij meer waard en zet zij zich langer in voor het bedrijf.
René P. Orij René Orij benoemd tot hoogleraar Corporate Sustainability Reporting

René Orij benoemd tot hoogleraar Corporate Sustainability Reporting

Over Nyenrode |  1 maart 2023
René Orij is benoemd tot hoogleraar Corporate Sustainability Reporting aan Nyenrode Business Universiteit. Orij is sinds zes jaar werkzaam bij het Nyenrode Center for Corporate Reporting, Finance & Tax, waarbij hij vooral betrokken is bij de accountantsopleiding.
Arco Timmermans ‘Met public affairs ben je de uitkijktoren van de organisatie’

‘Met public affairs ben je de uitkijktoren van de organisatie’

Onderwijs |  23 februari 2023
Steeds meer organisaties, zowel in de private als de publieke sector, hebben mensen in huis die zich richten op public affairs. Zij houden in gaten wat er speelt in de maatschappij en helpen hun organisatie daarop in te spelen.
Edgar Karssing nieuwsbericht_LOWRES ‘Excellent leiderschap is per definitie ethisch’

‘Excellent leiderschap is per definitie ethisch’

Onderwijs |  22 februari 2023
Excellent leiderschap is meer dan alleen maar doelen halen en mensen in beweging zetten. Met de manier waarop je leidinggeeft, kan je je onderscheiden als een ethisch leider.
Jeroen Veldman Vijf issues voor ESG (Environmental, Social & Governance)

Vijf issues voor ESG (Environmental, Social & Governance)

Onderwijs |  17 februari 2023
Environmental, Social & Governance, oftewel ESG, domineert de discussies in de bestuurskamer. De reden voor het toenemende belang van ESG is dat het grote invloed zal gaan hebben op het klimaat waarbinnen bedrijven en besturen opereren.
Wietze Smid “Maak vrienden in een project voordat je ze nodig hebt”

“Maak vrienden in een project voordat je ze nodig hebt”

Onderwijs |  16 februari 2023
Een succesvol project is afhankelijk van de steun die je weet te winnen bij betrokken partijen – binnen- en buiten je organisatie. Toch maken de meeste projectmanagers stakeholders nog geen vast onderdeel van hun plannen.
Roberto Floren nieuwsbericht_LOWRES Onderzoek Nyenrode, RSM en Van Lanschot Kempen: externe omstandigheden in combinatie met overheidsbeleid; Het familiebedrijf kraakt en zucht…

Onderzoek Nyenrode, RSM en Van Lanschot Kempen: externe omstandigheden in combinatie met overheidsbeleid; Het familiebedrijf kraakt en zucht…

Onderzoek |  15 februari 2023
Een onderzoek van Nyenrode Business Universiteit, RSM en Van Lanschot Kempen naar de wijze waarop familiebedrijven geraakt worden door en omgaan met de huidige economische context, die sinds 2022 drastisch is veranderd als gevolg van de oorlog in Oekraïne.
Jeroen Veldman Jeroen Veldman benoemd tot hoogleraar Corporate Governance

Jeroen Veldman benoemd tot hoogleraar Corporate Governance

Over Nyenrode |  14 februari 2023
Jeroen Veldman is per 1 januari 2023 benoemd tot hoogleraar Corporate Governance aan Nyenrode Business Universiteit. Als hoogleraar verricht Veldman onderzoek naar de institutionele inbedding van Corporate Governance. Daarbij richt hij zich vooral op de vraag hoe wet- en regelgeving, codes, en gedrag veranderen in de context van transities.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.