Albert Heijn - Collegezaal A - Pfizer auditorium

Albert Heijn gebouw

In kort

1 - 262 personen
334 m²
1 Plenaire zalen
0 Brainstormruimten
Conferenties, Trainingsessies
Audiovisuele ondersteuning, Gratis WiFi
Deze zaal is rolstoeltoegankelijk
  • classroom
    Classroom
  • theater
    Theater

In het hoofdgebouw Albert Heijn ligt Collegezaal A,  het "Pfizer auditorium". Deze ruimte heeft een vaste opstelling en is geschikt voor 262 personen, met een maximum tot 320 personen.

Het Pfizer auditorium is uitermate geschikt voor congressen, presentaties en paneldiscussies. Het is mogelijk om hier diverse sub zalen bij te boeken.

Uitgerust met een projector heeft het auditorium hybride functionaliteit (Mogelijkheid voor het toevoegen van online deelnemers aan de sessie) Hier is het mogelijk om via de aanwezige HDMI-kabel en aanwezige verloopjes een eigen laptop aan te sluiten. Er is Wifi aanwezig en er is de mogelijkheid om de sessie te laten opstarten door het AV-support team. Deze zaal is uitgerust met standaard 3 revers microfoons en 1 handheld microfoon. 

De dichtbij gelegen centrale hal "Neelie Kroes" is een mooie ruimte waar gasten kunnen worden ontvangen. Tevens is het mogelijk om hier pauzemomenten en een diner te organiseren. De "Neelie Kroes" hal kan worden gebruikt voor andere activiteiten en kunnen wij niet exclusief reserveren.

Pfizer 3 (Medium)
Pfizer 2 (Medium)
Pfizer (Medium)
Pfizer 1 (Medium)
Neelie Kroes hal (Medium)
Pfizer 3 (Medium)
Pfizer 2 (Medium)
Pfizer (Medium)
Pfizer 1 (Medium)
Neelie Kroes hal (Medium)