Kom overnachten op Nyenrode

Nyenrode biedt ook de mogelijkheid om te overnachten op het prachtige Landgoed. We hebben 99 comfortabele hotelkamers verdeeld over twee hotelaccommodaties, het Plesman Hotel en het Campus Hotel. Beide hotels bieden een ontspannen omgeving met een fraai uitzicht over het bosrijke terrein.

Plesman Hotel

Het Plesman Hotel bestaat voornamelijk uit moderne 1-persoonskamers, waarvan een aantal kamers voorzien zijn van een mini-koelkast. Er zijn een paar 2-persoonskamers met twee aparte bedden. Ook is er een gezellige lounge waar we onze hotelgasten een gratis kopje koffie of thee aanbieden. In onze leeskelder kan je heerlijk samen ontspannen en tv kijken. Hier vind je ook de bar en het ontbijtbuffet.

Campus Hotel

Het Campus Hotel beschikt over ruime moderne 2-persoonskamers met twee gescheiden bedden en een bureau. Op deze locatie bevinden zich geen gezamenlijke ruimten en horeca-faciliteiten.

Onze kamers

De kamers van zowel het Plesman Hotel als Campus Hotel zijn voorzien van:

  • een flatscreen-televisie
  • een eigen badkamer met wastafel, föhn, toilet en douche
  • gratis Wi-Fi
  • een waterkoker, koffie en thee

Let op: in de hotels zijn geen liften aanwezig.

Receptie, ontbijt en hotelbar

De hotelreceptie bevindt zich in de Neelie Kroes-hal. Hier kan je terecht met vragen over jouw verblijf en in- en uitchecken. Bij de receptie kan alleen met pin en creditcard betaald worden. Je kan gebruik maken van het ontbijtbuffet in de lounge van het Plesman Hotel. Tussen 07.30 uur tot 09.00 uur wordt hier een continental breakfast geserveerd. Bij een gering aantal ontbijtaanvragen wordt er een uitgebreid ontbijtpakket op de kamer gebracht. In het Plesman Hotel is ook een bar voor hotelgasten. Hier kan je na een lange dag terecht voor een drankje en hapjes. Bij voldoende bezetting is de bar elke doordeweekse dag en in het weekend geopend van 19.00 uur tot 01.00 uur. Nyenrode heeft ook meerdere restaurants op het landgoed.

Reserveren en prijzen

Overnachting 1-persoonskamer € 81,10
Overnachting 2-persoonskamer € 91,90
Ontbijt € 12,75

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om te overnachten op Nyenrode of gebruik maken van een last-minute aanbieding? Neem dan contact op met onze Servicedesk. Stuur een e-mail naar servicedesk@nyenrode.nl of bel 0346-291234.

Voor parttime MSc- of MBA-studenten van Nyenrode Business Universiteit gelden aangepaste tarieven. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief Toeristenbelasting (€1,35 per persoon per nacht).

 

 

 

 

Contact