Kom overnachten op Nyenrode

Nyenrode biedt de mogelijkheid om te overnachten op het prachtige Landgoed. We hebben 99 comfortabele hotelkamers verdeeld over twee hotelaccommodaties, het Plesman Hotel en het Campus Hotel. Beide hotels bieden een ontspannen omgeving met een fraai uitzicht over het bosrijke terrein.

Plesman Hotel

Het Plesman Hotel bestaat voornamelijk uit eenvoudige 1-persoonskamers. Er zijn enkele 2-persoonskamers met twee aparte bedden. Ook is er een gezellige lounge waar we onze hotelgasten een gratis kopje koffie of thee aanbieden. In onze leeskelder kan je heerlijk samen ontspannen en tv kijken. Hier vind je ook de bar en het ontbijtbuffet.

Campus Hotel

Het Campus Hotel beschikt over comfortabele, goed uitgeruste 2-persoonskamers met twee gescheiden bedden en een bureau. Op deze locatie bevinden zich geen gezamenlijke ruimten en horeca-faciliteiten.

Onze kamers

Alle kamers zijn voorzien van:

  • een flatscreen-televisie
  • een eigen badkamer met wastafel, föhn, toilet en douche
  • gratis Wi-Fi
  • een waterkoker, koffie en thee

Let op: in de hotels zijn geen liften aanwezig.

Receptie, ontbijt en hotelbar

De hotelreceptie bevindt zich in de Neelie Kroes-hal. Hier kan je terecht met vragen over jouw verblijf en in- en uitchecken. Bij de receptie kan alleen met pin en creditcard betaald worden. Je kan gebruik maken van het ontbijtbuffet in de lounge van het Plesman Hotel. Tussen 07.30 uur tot 09.00 uur wordt hier een continental breakfast geserveerd. Bij een gering aantal ontbijtaanvragen wordt er een uitgebreid ontbijtpakket op de kamer gebracht. In het Plesman Hotel is ook een bar voor hotelgasten. Hier kan je na een lange dag terecht voor een drankje en hapjes. Bij voldoende bezetting is de bar elke doordeweekse dag en in het weekend geopend van 19.00 uur tot 01.00 uur. Nyenrode heeft ook meerdere restaurants op het landgoed.

Reserveren en prijzen

Overnachting 1-persoonskamer € 81,10*
Overnachting 2-persoonskamer € 91,90*
Ontbijt € 12,75*

*Prijzen zijn inclusief de BTW en exclusief toeristenbelasting EU1,35 p.p.p.n

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om te overnachten op Nyenrode, neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@nyenrode.nl of bel 0346-291234.

 

 

 

 

Contact