Feesten, trouwen & bijeenkomsten

Heb je iets bijzonders te vieren? Wij regelen het voor je! De ruimtes in het Kasteel en het Koetshuis zijn uitermate geschikt voor feestelijke aangelegenheden of een borrel. In het Koetshuis kan je terecht tot wel 500 personen. Onze cateraar denkt graag met je mee voor de culinaire invulling hiervan. Onze hotelbar is dé plek voor een borrel ter afsluiting van een zakelijke bijeenkomst, maar zeker ook als start van een privéaangelegenheid. Uiteraard is ook een borrel op een van de andere locaties op het landgoed mogelijk. Lees meer.

Officiële trouwlocatie

Als je een speciale band hebt met Nyenrode, is de historische pracht van het Kasteel en het sfeervolle Koetshuis natuurlijk perfect als huwelijkslocatie. Wij verwelkomen je dan ook graag in de weekenden of gedurende de zomervakantie voor je droomhuwelijk op het landgoed.

Ceremonie

Jouw huwelijksceremonie kan plaatsvinden in het Kasteel, Koetshuis of in de Rozentuin. Naast deze locaties is het ook mogelijk om op het prachtige voorplein van het Kasteel een toost op jouw huwelijk uit te brengen of om bijvoorbeeld de taart aan te snijden. Ons landgoed bevindt zich in de gemeente Stichtse Vecht en is een officiële trouwlocatie binnen deze gemeente. Op de website vind je meer informatie over wat er komt kijken bij het regelen van je huwelijk binnen de gemeente Stichtse Vecht: www.trouweninstichtsevecht.nl.

Fotoreportage

Een fotoreportage op het landgoed behoort tot de mogelijkheden voor iedereen die een relatie met Nyenrode heeft. Het voorplein van het Kasteel biedt een klassieke achtergrond. Daarnaast is de Rozentuin ook een bijzondere locatie, zeker wanneer de rozen volop in bloei staan. Wanneer je huwelijksvoltrekking of je huwelijksfeest ook plaatsvindt op het landgoed, zijn er geen extra kosten verbonden aan een fotoreportage.

Contact