Wonen op campus

Nyenrode is niet alleen een plek om te studeren en te werken, maar ook om te wonen. Al jaren vertoeven hier vele honderden studenten. Deze bewoners maken de Campus, die gevestigd is op het eeuwenoude landgoed Nijenrode, tot een levendige plek. Door het wonen op de Campus en het intensieve karakter van de programma’s van Nyenrode ontstaan volgens onze studenten vaak hechte vriendschappen én een netwerk voor het leven.

Faciliteiten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt. Daarom bieden we diverse faciliteiten aan die de campus een comfortabele plek maken om te wonen, werken en te ontspannen. Zo is er een huiskamer, een restaurant (Mensa), diverse ruimtes voor project -en groepswerk, wasserette, gezamenlijke buitenkeuken met barbecue en verschillende sportaccommodaties en -velden. 

De Campus bestaat uit 5 gebouwen. Ze zijn vernoemd naar personen die veel hebben betekend voor Nyenrode; Postma, Weijer, Kuneman, Klaasesz en Philips (onderverdeeld in Roeterink I, Riemsdijk, Otten en Roeterink II). In het totaal beschikken deze gebouwen over 295 kamers, verdeeld in verschillende kamertypes:

  • Ongemeubileerd zonder kitchenette (23-30 m2)
  • Gemeubileerd zonder kitchenette (25-30 m2)
  • Gemeubileerd met kitchenette (25-30 m2)

Voorzieningen kamers

Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met daarin een toilet, wastafel en een douche. De kamers kunnen worden verhuurd aan één of twee studenten. Op het registratieformulier kan je aangeven wat jouw voorkeuren zijn.

Toewijzing kamers

De afdeling Business Support, onderdeel van Hospitality & Services is verantwoordelijk voor de toewijzing van kamers en beheert de huurcontracten. De kamers worden toegewezen op volgorde van aanmelding. Indien een gewenste kamer niet beschikbaar is wordt een soortgelijke kamer toegekend. Indien je specifieke wensen hebt ten aanzien van de kamer op basis van jouw gezondheid of fysieke gesteldheid kan je uiteraard persoonlijk contact opnemen met de afdeling Business Support. Wij gaan vervolgens samen met jou op zoek naar de best passende oplossing.

Download onze huisvestingsvoorwaarden voor meer informatie.